Riječani bijesni na Dalića zbog kritika na Rujevicu: ‘Taj bi najrađe igrao u Mostaru, mogao se ranije plasirati i ne kmečati’

Tekst s izbornikovim izjavama objavljen jučer na našem portalu tijekom dana prikupio je nebrojene komentare, a većina građana suglasna je u negativnim ocjenama nogometnog stratega.

Rijeka –  Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić svojim izjavama o Rujevici izazvao je jučer bijes Riječana na društvenim mrežama.

– Stvorila se nepotrebna priča tko je za igranje u Rijeci, a tko protiv. Tko može biti protiv Rijeke i Rujevice, pa tu smo bili u više navrata, u odličnim uvjetima? Međutim, mi moramo imati zajednički stav. Odlučujuća se utakmica treba igrati pred 35.000, a ne 7.000 ljudi, ali i ja sam bio jedan od tih koji je odlučivao da se igra u cijeloj Hrvatskoj. Vjerojatno je bila i moja pogreška što nisam razmišljao da će zadnja utakmica biti odlučujuća, i ne bih htio nekakvu negativu oko toga, ne trebamo se stalno svađati oko nečega, kazao je Dalić nakon subotnje utakmice.

Atmosfera na utakmici

Tekst s izbornikovim izjavama objavljen jučer na našem portalu tijekom dana prikupio je nebrojene komentare, a većina građana suglasna je u negativnim ocjenama nogometnog stratega.

– Mogao se ranije plasirati i ne kmečati. Uostalom, taj bi najrađe igrao u Mostaru, jedan je od komentara čitatelja koji je dobio velik broj „lajkova“ podrške.

Drugi komentator koji je također naišao na zdušnu podršku, osvrnuo se na stanje na tribinama.

– Karma Daliću! Mislili ste u Rijeku poslati rezervnu ekipu jer ste očekivali šetnju kroz grupu. Ovako se ipak 500-tinjak Riječana izborilo da gleda značajnu utakmicu u svom gradu. Ostatak je imao malo veze s Rijekom i Primorjem, napisao je čitatelj, a njegov istomišljenik dodao je kako bi „bez ono malo Slovaka utakmica više ličila na skup HDZ-a“.

Ekipa s tribine….

– Idi na Marakanu, Bog ti je oduzeo skromnost, da si izgubio, tko bi ti bio kriv, Rujevica, ha? Sjeti se tko si i odakle si došao, Boga ne uplići u svoje ne skromne misli, Rujevica je zakon, nezahvalni čovječe, poručio mu je riječki fotograf Pero Lovrović.

Dio čitatelja podsjetio je aktualnog hrvatskog izbornika na njegovu trenersku prošlost, ali i na ulogu čelnog čovjeka HNK Rijeka u njegovom izboru za šefa reprezentativnog stručnog stožera.

– Daliću i ti imas kratku pamet, da te nije lansirala Rijeka i ti bi trenirao niželigase po livadama Varaždina! Pa u toj reprezentaciji se nitko ničega ne sjeća, našalio se komentator i s poznatm „amnezijom“ Luke Modrića.

Sve komentare pročitajte na našoj Facebook stranici.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }