Riječani pokazali velik interes za električna i hibridna vozila, mogu ih isprobati još danas na Korzu

Zainteresirani koji nisu vozila uspjeli probati jučer, mogu to učiniti još danas. Atraktivna vozila izložena su na Trgu Republike Hrvatske.

Rijeka – Nakon hrvatske premijere, Renault Captur hibrid predstavljen je jučer i u Rijeci. Riječka tvrtka Adria Renault na Korzu je organizirala probne vožnje, a Riječani su mogli isprobati i potpuno električni automobil Renault Zoe. Zainteresirani koji nisu vozila uspjeli probati jučer, mogu to učiniti još danas. Atraktivna vozila izložena su na Trgu Republike Hrvatske.

– Izuzetno sam zadovoljan odazivom i interesom naših sugrađana na naš poziv da posjete našu izložbu, i upoznaju i isprobaju Renaultova hibridna i električna vozila, što pokazuje da su spremni upustiti se u blagodati nove ere koja nam neupitno dolazi. Sva izložbena vozila se dezinficiraju prije i nakon probnih vožnji, sukladno svim epidemiološkim mjerama, jer je nama u ADRIA P.A., sigurnost naših klijenata od iznimne važnosti. Pozivam sve zainteresirane da iskoriste priliku i posjete nas i u subotu na Trgu Republike Hrvatske (kraj Mc Donalds’a), a nakon toga i u našem prodajnom salonu na Škurinjama, rekao je Boris Skoblar, voditelj prodaje Adria Renaulta.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!