Riječka policija uhvatila lopova: provalio u kuću, krao mobitele na tržnici i autobusnoj stanici

Zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela krađe i jedne teške krađe, policija je kazneno prijavila 57-godišnjeg državljanina Srbije.

Rijeka – Krađe je počinio između 6. ožujka i 20. travnja ove godine na području Rijeke. Početkom travnja provalio je u kuću na području Pehlina iz koje je otuđio set kuhinjskih noževa, dok je početkom ožujka te potom 20. travnja, iskoristivši gužvu otuđio mobitele iz džepova jakni njihovih vlasnika.

Mobitele je otuđio na gradskoj tržnici i na autobusnoj stanici u Vukovarskoj ulici, a zajedno s mobitelima, vlasnicima su otuđeni i dokumenti te drugi predmeti što su se nalazili u zaštitnim futrolama mobitela. Kaznenim djelima oštećeno je troje hrvatskih državljana, starosti 22, 64 i 74 godine, a sveukupna šteta cijeni se na oko tri tisuće kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prikrivanje, prijavljena je i 37-godišnja hrvatska državljanka, koja je od osumnjičenog kupila jedan od mobitela, iako je znala da je otuđen.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!