Riječke rock snage Mandrili i FANAA sviraju na Riječkoj zvečki

Vrata se otvaraju u 19 sati, koncerti su najavljeni od 21 sat, a ulaz je kao i uvijek besplatan.

Rijeka – Nakon što su prošloga četvrtka ovogodišnje “Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka vol. 7” svojim koncertom otvorili Goran Bare i Majke, ovoga četvrka 08.07. na pozornicu dolaze dva riječka rock benda – nešto stariji Mandrili i mlade snage iz benda FANAA.

Mjesto radnje i ovaj tjedan je nova lokacija, točnije vanjski teren Boćarskog doma Podvežica, ulica Franje Matkovića 1a. Vrata se otvaraju u 19 sati, koncerti su najavljeni od 21 sat, a ulaz je kao i uvijek besplatan.

Riječki Mandrili osnovani su davne 1997. godine. S godinama su mijenjali članove benda i izdali nekoliko albuma. S njima se pjevalo uz pjesme “Satrdej bejbe”, “Ljubio, valjao”, “Sve što nas čini takvima”, “Tibet”, “Padam”… Nakon poduže pauze od snimanja albuma i koncerata najavili su povratak na glazbenu scenu u istoj poslijednjoj postavi benda – Kristijan, Tomislav, Robert i Alen, a ovo će im biti prvi koncert nakon pauze. Najavili su i da rade na novom albumu i uskoro će objaviti novi singl.

Na društvenim mrežama ostavili su poruku svojim obožavateljima i publici koja dolazi na “Zvečku”:

“Finalmente! Sa nama nastupa i FANAA, super dečki koji imaju super pjesmu Cherry Pie. Mlade su nade Ri scene, pa ih podržite. Što se nas 4 tiče, bit će dobrih vijesti u nadolazećim danima. Novog psa naučili smo starim trikovima. Magija uskoro, ali prvo svirka u četvrtak. Dođite! Love,

Mandrili.”

FANAA su jedan su od najperspektivnijih mladih rock bendova na području Rijeke. Njihov debitantski album “Fonomatik” odjeknuo je na brojnim festivalima i bendu donio brojne nominacije za nagrade i pozitivne reakcije publike. Već pripremaju svoj drugi album čije će pjesme premijerno svirati na “Zvečki”.

Upitali smo ih što spremaju za nastup i poručuju svojoj publici:

“Sviramo novi neobjavljeni album koji je već snimljen i već radimo na novim pjesmama jer zbog korone imamo jako ograničen broj nastupa ovo ljeto. Neka se ljudi pripreme na novi riječki val i brdo nove alternativne i autentične glazbe. Sa stvaranjem nećemo stati i uvijek ćemo svirati nove pjesme jer su one odraz naših života, emocija i općeg stanja. Uz novi album svirati ćemo i jednu pjesmu sa zadnjeg EP-ja “Fanaatom Latte”. Novo je budućnost, a u budućnosti želimo puno svirati.”

Dođite i ovoga četvrtka na “Zvečku”, podružite se, zabavite se i podržite riječku rock scenu. Po dolasku se pridržavajte svih propisanih epidemioloških mjera i uputa.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!