“Riječki dečki” krenuli u prodaju – Prihod od humanitarnog kalendara donirat će se riječkom KBC-u

Za ovogodišnje 24. izdanje kalendara odabrani su policijski službenici koji svojim likom predstavljaju različite vrste policijskih poslova, ali i svoje hobije kojima se bave u slobodno vrijeme.

Rijeka – U adventskoj kućici postavljenoj na Trgu Ivana Koblera započela je humanitarna akcija prodaje kalendara Riječki dečki.

Početku prodaje prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i Nikola Ivaniš, predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat te načelnik PU Primorsko-goranske županije Tomislav Dizdar, koji su se kupovinom kalendara odazvali akciji prikupljanja sredstava za Zavod za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Kalendar je realiziran u suradnji Policijske uprave PGŽ i Udruge “Riječki dečki”. Za ovogodišnje 24. izdanje kalendara iza čije ukupne produkcije i prodaje od samog početka stoji agencija Libra, odabrani su policijski službenici koji svojim likom predstavljaju različite vrste policijskih poslova, ali i svoje hobije kojima se bave u slobodno vrijeme. Autor fotografija je Filip Gržinčić.

Donacija od prodaje kalendara namijenjena je za nabavu bijelog robota, koji će bolesnu djecu zamijeniti na nastavi u razredu, kako bi mogla pratiti gradivo i biti u doticaju s prijateljima i učiteljima.

Kalendar je tiskan u tisuću primjeraka, a njegova prodaja po cijeni od 50 kuna trajat će od 11. do 13. prosinca na štandu na Koblerovom trgu te od 14. do 18. prosinca na štandu na Jadranskom trgu. Također, kalendar se može nabaviti i putem Facebooka Udruge „Riječki dečki“.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!