Riječki rock bend One Possible Option objavio novi album “No King”

U ponedjeljak će One Possible Option promovirati i novi singl “Erase” koji se također nalazi na novom albumu, dok će u utorak premijerno biti prikazan i video spot koji je radio Filip Gržinčić.

Rijeka – Riječki rock bend One Possible Option objavio je novi album “No King”. Album donosi žestok rock zvuk snažnih gitara, energičnog vokala, angažirane tekstove i odličnu produkciju zbog čega ih možemo svrstati među predvodnike novog riječkog glazbenog vala.

Album se ekskluzivno može preslušati na na Spotifyju, dok će u petak, 25. rujna biti objavljen i na CD-u. Na albumu se nalazi 12 pjesama za koje domaći kritičari već daju odlične recenzije.

„Ovaj album posvećen je svim ljudima koji se bore za ono što je ispravno, a posebice prijatelju koji više nije s nama – Ivanu Bateliću Pipiju. Zbog takvih ljudi, te topline i i humora svijet postane ljepše mjesto za život“, rekli su članovi One Possible Optiona: Deni Kasapović (vokal, programiranje i elektronika), Zdravko Kasapović Piggy (gitare), Edvin Nađ (bas) i Dejan Adamović Deva (bubnjevi).

Tekstove svih pjesama potpisuje Piggy, prijevod je radio Deni, dok su na glazbi i aranžmanima podijeljeno radili svi članovi benda. Album je sniman u vlastitom OPO studiju u Rijeci, a miks i mastering radio je Goran Kovač u svojem studiju u Splitu.

Pjevač Deni Kasapović radio je grafičko rješenje omota, logo i sjajne ilustracije, dok je sjajne fotografije radio Filip Gržinčić.

Prvi singl “All We Do Today” s novog albuma “No King” već je osvojio publiku željnu rock zvuka i nekoliko top lista u Hrvatskoj. Pjesmu prati i odličan video spot. (One Possible Option – All We Do Today (Official video))

U ponedjeljak će One Possible Option promovirati i novi singl “Erase” koji se također nalazi na novom albumu, dok će u utorak premijerno biti prikazan i video spot koji je radio Filip Gržinčić.

Unatoč epideimološkoj situaciji koja ih je spriječila da album izađe ranije ove godine i da ga promoviraju na pozornici, ovi genijalni Riječani okupljeni u bend 2011. godine redovito održavaju probe i pripremaju se za buduće energične koncerte po kojima su i postali poznati.