Riječki sportski savez će 24. i 25. listopada biti domaćin druge radionice u sklopu projekta “Safe In Sport”

Riječki sportski savez će 24. i 25. listopada biti domaćin druge radionice u sklopu projekta “Safe In Sport”

FOTO: rss.hr

Ova radionica koja se održava u sklopu projekta SIS (Safe In Sport) koji je pak dio Erasmus+ Sport programa ugostit će trenere, eksperte i predstavnike sportskih klubova iz Turske i Bugarske koji će uz domaće trenere i stručnjake za tjelesnu pripremu sportaša raspravljati o problemima, razmjenjivati iskustva i razgovarati o budućnosti ove grane sportske struke.

Rijeka – Druga radionica razmjene iskustava među trenerima u organizaciji Riječkog sportskog saveza održat će se 24. i 25. listopada u Rijeci. Ova radionica koja se održava u sklopu projekta SIS (Safe In Sport) koji je pak dio Erasmus+ Sport programa ugostit će trenere, eksperte i predstavnike sportskih klubova iz Turske i Bugarske koji će uz domaće trenere i stručnjake za tjelesnu pripremu sportaša raspravljati o problemima, razmjenjivati iskustva i razgovarati o budućnosti ove grane sportske struke.

U sklopu radionice održat će se i niz predavanja te praktične vježbe o važnosti pravilnog izvođenja pliometrijskih vježbi posebno namijenjenih mladim sportašima. Tijekom radionice bit će snimljen i kratki video s demonstracijama vježbi koji će naknadno biti dostupan i na internetu. Suradnik RSS-a na ovom projektu je Atletski klub “Kvarner”.

Prva se radionica iz ovog ciklusa održala u turskom gradu Karasu od 2. do 5. srpnja i na njoj su između ostalih sudjelovali i treneri i stručnjaci iz riječkih sportskih klubova.

Više informacija o projektu kao i detaljan raspored radionica možete naći na Facebook stranici projekta “Safe In Sport”.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!