Rijeka Boat Show održat će se krajem rujna na Gatu Karoline Riječke

Jedan od temeljnih ciljeva najstarijeg nautičkog sajma na hrvatskim prostorima i dalje će ostati nepromijenjen, a to je da motivira, propagira i pokreće domaću nautičku proizvodnju.

Rijeka – Nautički sajam Rijeka Boat Show održat će se od 27. do 29. rujna na Gatu Karoline Riječke. Rečenica „Grad je Luka, Luka je Grad” sadržava esenciju identiteta grada Rijeke sa kojom su se novi organizatori nautičkog sajma u Rijeci poistovijetili, istu utkali u osnovne postavke projekta te držali se njezinog snažnog značenja prilikom promišljanja i postavljanja koncepta projekta Rijeka Boat Show.

Ako zavirimo u riječku povijest vidjet ćemo da je sajam nautike bio najstariji sajam te vrste na ovim prostorima. Od 1984. sajam Nautica bio je referentna točka u bivšoj državi za cjelokupnu djelatnost brodogradnje te prezentaciju plovila i pratećih sadržaja. Ovakva, duga povijest nautičkog sajma u Rijeci je svakako izuzetna prednost, ali i obveza za nove organizatore.

Nautički sajam u Rijeci biti će organizacijski, produkcijski i marketinški kvalitativno i kvantitativno poboljšan u svim segmentima prateći suvremene trendove organizacije takve vrste sajmova te itekako biti “u korak s vremenom”, ali i biti svjestan duge povijesti i tradicije proteklih 33 godine održavanja nautičkih sajmova u Rijeci.

Jedan od temeljnih ciljeva najstarijeg nautičkog sajma na hrvatskim prostorima i dalje će ostati nepromijenjen, a to je da motivira, propagira i pokreće domaću nautičku proizvodnju.

– Vjerujemo kako će 2019. godina biti svojevrsna prekretnica i suvremeni temelj za budućnost ovog sajma u Rijeci te vas pozivamo da zajedno s nama budete dio novog poglavlja sajma nautike u Rijeci, Rijeka Boat Showa, jer… Grad je Luka, a Luka je Grad, kazali su organizatori.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }