Rijeka – Dinamo: u prodaji ulaznice za subotnji derbi, kupite derbi paket i uštedite do 50 posto

Prodaja na zapadnim blagajnama vrši se svaki dan od 16 do 20 sati. Prodaja na dan utakmice na zapadnoj blagajni bit će od 14 sati, na istočnoj od 15.30 sati.

Rijeka – Nogometaši Rijeke dočekuju Dinamo u subotu 16. listopada (Stadion HNK Rijeka, 17.05 sati) u utakmici 12. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Prodaja na zapadnim blagajnama vrši se svaki dan od 16 do 20 sati. Prodaja na dan utakmice na zapadnoj blagajni bit će od 14 sati, na istočnoj od 15.30 sati.

Uz osobni dokument i personaliziranu ulaznicu za sve osobe starije od 12 godina za ulaz na stadion obvezno je predočenje EU digitalne Covid potvrde koja se može dobiti na osnovu preboljenja, cjepljenja ili testiranja.

Testiranje se može napraviti u Poliklinici Medico prijavom putem aplikacije app.medico.hr. Unošenjem promokoda HNKRIJEKA cijena testiranja iznosi 70 kuna.

Testirati se možete u petak 15. listopada od 7 do 14 sati, te subotu 16. listopada od 7.30 do 13 sati.

Ulaznice je moguće kupiti on-line

 

-Također podsjećamo sve navijače da je u prodaji i derbi paket ulaznica kojim možete osigurati ulaznice protiv Dinama,Osijeka i Hajduka do 50 posto povoljnije. Sve informacije o derbi paketu pronađite na linku – https://bit.ly/2YGpmuE, poručuju iz NK Rijeka.

Ujedno, ulaznica za D tribinu “Povratka na Kantridu” vrijedi kao voucher za sjevernu tribinu utakmice protiv GNK Dinamo. Ulaznicu i osobni dokument potrebno je predočiti na zapadnoj blagajni stadiona i preuzeti besplatnu ulaznicu za subotnju utakmicu.