Rijeka nastavlja pobjedničku seriju – Istra je pala s dva pogotka u prvom poluvremenu, ali ne bez neizvjesnosti

Rijeka nastavlja pobjedničku seriju – Istra je pala s dva pogotka u prvom poluvremenu, ali ne bez neizvjesnosti

Arhiva Torpedo media

U upravo završenoj utakmici bijeli su nadvladali Istru 1961 rezultatom 2:1, a čitava utakmica bila je riješena u pola sata prvog poluvremena.

Pula – Novu pobjedu pod vodstvom Igora Bišćana NK Rijeka ostvarila je danas u Puli. U upravo završenoj utakmici bijeli su nadvladali Istru 1961 rezultatom 2:1, a čitava utakmica bila je riješena u pola sata prvog poluvremena.

Nakon lijepe prilike u 5. minuti, kada je Čolak oduzeo loptu obrani Istre i “poslužio” Gorgona, dvije minute kasnije Heber je sjajno proigrao Čolaka koji je poentirao za vodstvo Rijeke.

Domaćin je nizao prilike pred riječkim vratima, no uslijedio je novi “hladni tuš”. U 35. minuti Heber je pobjegao po lijevoj strani i ubacio, Kvržić je uz malo sreće smirio i zadržao loptu, te zatresao mrežu iz blizine.

Tijekom drugog poluvremena nizale su se prilike na obje strane, za Rijeku su dobre šanse imali Heber i Gorgon, no nisu se uspjeli upisati u strijelce. A kad su se već gledatelji spremali kućama i činilo se da se rezultat neće promijeniti, Istra je vratila rezultatsku neizvjesnost. U 88. minuti dogodila se velika pogreška Sluge i Escovala u obrani i Komšić je smanio na 1:2.

Priliku za novu potvrdu riječke pobjede imao je Puljić u 90. minuti, nakon pogreške Čondrića, no nije uspio zabiti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!