Rijeka od ovog proljeća autobusno izravno povezana s nizom europskih destinacija poput Beča, Praga ili Berlina

Iz Rijeke se trenutno može putovati direktno do 8 europskih država – Italije, Francuske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke i Poljske, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta FlixBusa poput Zagreba, Venecije ili Münchena dostupne su i ostale europske države iz FlixBus mreže.

Rijeka –  Svakog proljeća FlixBus, europski broj 1 u prijevozu putnika, u svoju mrežu autobusnih linija pridružuje nekoliko desetaka novih destinacija koje do sada nisu bile dostupne putnicima direktno te se istovremeno povećava i frekvencija polazaka istih. Na taj način iz Hrvatske se sve jednostavnije može doći do 28 europskih zemalja koje FlixBus povezuje, ali se i jednostavnije putuje diljem Hrvatske.

Od 11. travnja tako će putnicima iz Rijeke biti dostupna direktna putovanja prema Berlinu, a samim time dostupne su i neke od novih destinacija na putu, poput Maribora, Beča i Praga. Svi dostupni gradovi iz Rijeke mogu se provjeriti na web stranici u mreži linija klikom na grad polaska.

– Iako se primjerice Berlin može činiti kao prilično daleka destinacija za putovanje autobuosm, ipak većina vožnje tijekom noći zapravo omogućuje dodatnu štednju na smještaju u samoj destinaciji ili pak gotovo cijeli dan više u samoj destinaciji, izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus.

S preko 20 dnevnih polazaka prema hrvatskim i europskim gradovima prije sezone te s preko 30 polazaka u sezoni, Rijeka postaje sve značajnije središte susreta poslovnih putnika, studenata i turista iz svih krajeva svijeta. Iz Rijeke se trenutno može putovati direktno do 8 europskih država – Italije, Francuske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke i Poljske, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta FlixBusa poput Zagreba, Venecije ili Münchena dostupne su i ostale europske države iz FlixBus mreže. Karte za sve destinacije moguće je kupiti putem FlixBus web stranice ili putem besplatne mobilne aplikacije.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!