ERSTE AD

Rivijera Crikvenica ponovno postaje središte zdravstvenog turizma – Vrhunski predavači stižu na 7. CIHT

Upravo vrhunski međunarodni predavači čine ključnu vrijednost zbog koje konferencija svake godine privlači sve više novih sudionika. Ove godine na konferenciji će se predstaviti vrsni stručnjaci iz SAD-a i Europe od kojih izdvajamo samo nekolicinu.

Crikvenica – Hotel Katarina u Selcu 7. i 8. studenog ugostit će 7. po redu Crikvenica International Health Tourism konferenciju. Najbolji svjetski stručnjaci iz medicine, turizma, marketinga i obrazovanja okupit će se na CIHT-u Crikvenica kako bi raspravljali o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

Doug Lansky

Upravo vrhunski međunarodni predavači čine ključnu vrijednost zbog koje konferencija svake godine privlači sve više novih sudionika. Ove godine na konferenciji će se predstaviti vrsni stručnjaci iz SAD-a i Europe od kojih izdvajamo samo nekolicinu.

Elizabeth Ziemba osnivačica je i predsjednica Medical Tourism Training koja pruža usluge savjetovanja i podrške za klijente iz sektora wellnessa, medicine, zdravstva i ugostiteljstva. Tema njenog predavanja na konferenciji je važnost akreditiranja za bolnice i klinike.

Doug Lansky stručnjak je za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja. Na konferenciji će govoriti o načinima mjerenja uspješnosti u turizmu te će održati radionicu o tome kako potaknuti razvoj destinacije.

Marc Ortmans savjetnik je u izradi strategije brendiranja i komunikacijskoj politici brendiranja i predsjednik je GEN UK-a. Sudjelovao je u pokretanju brojnih projekata poput popularnog nogometnog natjecanja Lige prvaka, a stvorio je i brand satelitskog programa Satellite TV, danas poznatijeg kao Sky. Građenje budućnosti brenda predmet je njegovog izlaganja na konferenciji.

Irving Stackpole predsjednik je tvrtke Stackpole & Associates koja se bavi izradom strategija, marketingom i istraživanjem tržišta. Na konferenciji će otvoriti temu budućnosti zdravstvenog turizma, odnosno kako osobni pristup i digitalizacija mijenjaju iskustvo pacijenata.

Marc Ortmans

Prof.dr.sc. Mario Škugor, dr.med. voditelj je Catherine & Edward Lozick zavoda za endokrinologiju i metabolizam te voditelj Centra za obrazovanje pri Klinici u Clevelandu. Na konferenciji će iznijeti perspektivu zdravstvenog turizma u Americi – usluga koje medicinski centri nude inozemnim pacijentima.

Rahul Kashyap, dr.med. je znanstvenik i liječnik Intenzivne medicine s akademskim zvanjem docenta anesteziologije u Mayo klinici u Minnesoti. Više od desetljeća radi kao trener, mentor i predavač metodologije kliničkih istraživanja u Kini, Indiji, Indoneziji, Filipinima, UAE i SAD-u.

Svi će oni, iz pozicije svoje struke i vlastitog iskustva, dati obol kompleksnoj temi zdravstvenog turizma čime se omogućava višedimenzionalni i sveobuhvatni pristup i potiče proces razmjene znanja i iskustva i zajedničkog učenja.

Zdravlje, turizam, brendiranje i marketing – provjerena kombinacija za uspjeh na jednoj od najvećih konferencija u regiji!

Na konferenciju se možete prijaviti do 7. studenog, a više o konferenciji potražite na Službenim stranicama konferencije.

Konferencija se održava u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }