Rožman je napustio ‘bijele’, poznato i ime izglednog novog trenera Rijeke

Rožman je prije svega 11 dana potpisao s Rijekom produljenje ugovora, no nakon sinoćnjeg poraza od Hajduka na Rujevici, klub mu se ipak zahvalio na suradnji.

Rijeka – Čim je trener Rijeke Simon Rožman, nakon niza loših rezultata, ali i slabe igre momčadi, sinoć podnio ostakvu, krenula je potraga za njegovim nasljednikom na klupi „bijelih“. Rožman je prije svega 11 dana potpisao s Rijekom produljenje ugovora, no nakon sinoćnjeg poraza od Hajduka na Rujevici, klub mu se ipak zahvalio na suradnji. Rožman će u potpunosti „presjeći“ veze s Rijekom, odnosno ne razmišlja se o mogućnosti njegova ostanka u nekoj drugoj funkciji.

Prema izvorima iz samog kluba, potraga za nasljednikom relativno je brzo i „završena“. Iskristalizirao se jasni favorit za preuzimanje posrnulog „bijelog broda“. Njegovo ime je Goran Tomić, donedavni trener Lokomotive s kojom je ostvario niz zapaženih rezultata. Iz zagrebačkog kluba otišao je s namjerom preuzimanja kineskog prvoligaša Guangzhou Cityja. No, odbijena mu je viza za Kinu nakon što je prebolio koronavirus. Sretna okolnost za Riječane koji će imati priliku „ugrabiti“ vrhunskog trenera i zadržati ga u hrvatskom nogometu…