Rukometni klub Zamet predstavio četiri nova igrača

Rukometni klub Zamet predstavio četiri nova igrača

Foto: Ilustracija

Do početka priprema preostala su još dva tjedna i, kako najavljuju, u Zametu planiraju priključiti još nekoliko novih igrača koji bi trebali pojačati konkurenciju, od čega jednog igrača na vanjskoj poziciji i još jednog kružnog napadača.
Rijeka – Zametu su se priključila četvorica novih igrača koji će će treneru Marijanoviću biti na
raspolaganju od 02. kolovoza kada započinju pripreme, stoji u objavi Kluba.
-Nekadašnji istaknuti zametov igrač Damir Vučko koji je svojevremeno bio i juniorski prvak svijeta protekle je 3 godine proveo u Buzetu i iza sebe ima odličnu sezonu. Iz Kozale u Zamet dolaze Antonio Tomaš – drugi strijelac lige protekle sezone koji je imao nekoliko ozbiljnih ponuda i na kraju se ipak odlučio za Zamet, Dino Islamović – koji je prošao Zametovu školu rukometa, a igrajući za Kozalu došao do statusa ponajboljeg razigravača drugog ranga natjecanja te Mateo Milih koji je nakon Matulja, Kozale i Senja potvrdio status kružnog napadača koji će slijedeći iskorak u karijeri tražiti u jednom Premjerligašu, ističu iz RK Zamet.
-Iznimno mi je drago da sam se vratio u svoj klub u kojemu sam počeo trenirati rukomet sa 9 godina. Iza mene je odlična sezona i vjerujem da ću svojim iskustvom pomoći ostvarivanju dobrog rezultata u idućoj sezoni, kazao je Damir Vučko.
-Dijete sam Zameta i veselim se povratku u klub, jedva čekam da počnu pripreme i natjecanje. Zahvalio bi se Kozali na proteklih 5 odličnih sezona, drago mi je da sam bio u jednoj tako dobroj sredini, istaknuo je Dino Islamović.
-Drago mi je da dolazim igrati u klub kao što je Zamet. Ispred mene je novi izazov Premijer lige i zaista se nadam da ću opravdati dobiveno povjerenje, kazao je Antonio Tomaš, dodajući kako nove suigrače dobro poznaje i veseli se prvom treningu s njima.
-Ponosan sam što sam došao došao u Zamet i zaista sam sretan zbog toga. Vjerujem da ću se uspijeti nametnuti treneru i da ću dati svoj doprinos u novoj sezoni. Ono šti mogu obećati je da ću dati sve od sebe kako bi postigli čim bolji rezultat, rekao je Mateo Milih, dok je Vedran Devčić, predsjednik RK Zamet kazao kako mu je drago vidjeti nove igrače u klubu. -Od Vučka koji se svojevremeno itekako dokazao u Zametu, do Islamovića, Tomaša i Miliha koji su kroz Zamet došli napraviti novi iskorak u svojim karijerama. Igrači su to koji iza sebe imaju dugi niz godina igranja u 1. HRL – jug, a Vučko i u Premijer ligi. Ovim dolascima ovogodišnji roster još nije zaključen i razmišljamo o još nekim igračima.
Do početka priprema preostala su još dva tjedna i, kako najavljuju, u Zametu planiraju priključiti još nekoliko novih igrača koji bi trebali pojačati konkurenciju, od čega jednog igrača na vanjskoj poziciji i još jednog kružnog napadača.
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!