Šaptač konjima na kaubojski način, dvodnevna radionica u kaubojskom selu Roswell

Interesantna dvodnevna radionica pružit će priliku sudionicima da postanu, svojevrsni, šaptači konjima na kaubojski način

Fužine – U kultnom kaubojskom selu Roswell smještenom u Općini Fužine, uz atraktivno putovanje u doba Divljeg zapada možete uživati i u dvodnevnoj radionici za rad s konjima koja se održava u subotu i nedjelju 24. i 25. srpnja.

Organizatori radionice su Ranch Čargonja (Roswell) i Marcela Horsemanship (Marcela Špoljarić). Naime, interesantna dvodnevna radionica pružit će priliku sudionicima da postanu, svojevrsni, šaptači konjima na kaubojski način.

Predavanje će voditi Marcela Špoljarić koja svoj rad bazira na interakciji čovjeka i konja te ih vidi kao ravnopravne partnere gdje je usklađenost, povjerenje i duboka međusobna povezanost osnovica ovog suodnosa.

Špoljarić je provela dvadeset godina proučavajući konje i sve aspekte njihovog prirodnog ponašanja, njihovu psihologiju i način života u prirodi, način na koji razmišljaju, uče i međusobno komuniciraju.

Tijekom radionice bit će prezentirana temeljna načela rada s konjima, rad s poda i osnove gimnastike za konje.

Radionica se održava u subotu i nedjelju od 9 do 12 te od 17 do 20 sati. Namijenjena je osobama koji imaju konje ili ih planiraju nabaviti. Svrha radionice je bolje upoznavanje s navikama i ponašanjem konja kako bi se spriječile pogreške u radu i poboljšao odnos vlasnika i konja. Uključen je praktični i teorijski dio.

Subota, 24. srpnja rezervirana je za Rock večer uz Art klub bend koji nastupa u Lovačkom domu Arnika od 20 sati.

Više informacija potražite na Facebook stranicama. Događanja se održavaju u skladu s epidemiološkim mjerama.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!