33. Kastafsko kulturno leto - pročitajte izbor iz programa

Autor: Marina Pauletić 22.04.2024

let3_crekvina_kastav_mama_sc__31_ Foto: arhiva

Pod sloganom „NA BREGE ZVEZDAMI“, predstavljaju uvod u bogat i raznovrstan program.

Kastav – KKL tim najavljuje izbor iz programa 33. Kastafskog kulturnog leta, koje će se održati od 28. lipnja do 30. kolovoza. Pod sloganom „NA BREGE ZVEZDAMI“, predstavljaju uvod u bogat i raznovrstan program koji će se, kao i svake godine, održati na Crekvini, gdje se zvjezdana svjetlost stapa sa svjetlima pozornice.

„Sa željom da nekim starim zvijezdama damo novi sjaj, a nadahnuti prošlogodišnjim uspjehom adaptacije „Duhi“, odlučili smo odati počast velikom kastavskom komediografu Bertu Lučiću. Njegove najpoznatije komedije zasjat će u novom ruhu, u predstavi „Bertomnibus“. Osim ove predstave, u vlastitoj produkciji ćemo ponuditi i „Super Cover Night“, u kojem će poznata lica povesti publiku na putovanje kroz povijest filmske glazbe“, opisuju organizatori.

Kazalište Moruzgva donosi predstavu „Ništa im neće bit'“, u kojoj igraju Ecija Ojdanić i Franko Mašković. Zatim, slijedi nastup grupe Silente i svjetske senzacije Mnozil Brass, koja je Kastav odabrala kao jednu od lokacija za proslavu trideset godina svoje glazbene karijere. Program dodatno obogaćuju nastupi Radojke Šverko i Tamara Obrovac Transhistria Ensemble.

„Ulaznice za sve programe uskoro u prodaji! Pratite nas na web stranici i društvenim mrežama za najnovije informacije“, zaključuju iz KKL tima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...