A Play About Migrations - nova produkcija starijih srednjoškolaca TRY theatrea

Autor: Nikola Cvjetović 01.03.2024

APAM_facebook_banner

Premijera je na rasporedu u subotu 2.3. u 19:30 sati.Rijeka - Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre ovaj vikend na pozornicu dvorane Filodrammatica (Korzo 28) dovodi dvojezičnu englesko-hrvatsku predstavu A Play About Migrations. Premijera je na rasporedu u subotu 2.3. u 19:30h, a repriza u nedjelju 3.3., također od 19:30h.

Glavne junake predstave A Play About Migrations čini skupina naših dečkiju, petorica poznanika i prijatelja koji napuste svoju zemlju u potrazi za boljim životom. Kroz radnju predstave otkrivaju zašto su odlučili otići, kako su se snašli i kako su prihvaćeni u tuđoj domovini, a naravno i kakvi su ljudi postali na kraju svog putovanja.

Predstavu izvodi Senior High School grupa TRY theatrea. Autor teksta je Ivan Verunica, dok režiju potpisuju Enea Dessardo i Lisa Mihelec. Za rezervaciju mjesta, javite se na trytheatre.official@gmail.com

Predstava je pripremljena u sklopu provedbe Erasmus+ projekta Elpis - Artistic expression, performance and social innovation: the role of the educator for the accessibility of the arts.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...