A Position of Influence - nova produkcija mlađih srednjoškolaca TRY theatrea

Autor: Marina Pauletić 24.05.2024

APOI_gluma_

Predstavu izvodi Junior High School grupa TRY theatrea.

Rijeka - Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre ovaj vikend na pozornicu dvorane Filodrammatica (Korzo 28) dovodi A Position of Influence, predstavu na engleskom s titlovima na hrvatskom. Premijera je na rasporedu u subotu 25.5. u 20:00h, a repriza u nedjelju 26.5., također od 20:00h.

Radnja predstave prati događaje u uredu gradonačelnika jednog neimenovanog grada kada dođe do promjene na čelu gradskog Odjela za umjetnost i vjerske poslove. Naime, taj je Odjel dugo vremena vodio gospodin Franklin, stariji čovjek poznat po primanju "darova" od strane udruga i organizacija u gradu, dok je nova Pročelnica njegova suprotnost - neiskusna i neiskvarena mlada žena Maddy. Kroz 45 minuta predstave, Maddy će morati shvatiti kako da pronađe pravi izlaz iz situacije u kojoj se javni i privatni interesi isprepliću.

Predstavu izvodi Junior High School grupa TRY theatrea. Autor teksta je Ivan Verunica, dok režiju potpisuje Lisa Mihelec, a asistenti režiserke su Bruna Pleše i Enea Dessardo.

Ulaznice je moguće kupiti u Filodrammatici pola sata prije početka predstave. Za rezervaciju mjesta, javite se na trytheatre.official@gmail.com

Program glumačkih radionica na engleskom jeziku koji je doveo do predstave te izvedbe ovog vikenda sufinancirani su sredstvima Grada Rijeke kroz program Javnih potreba u kulturi za 2024. godinu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...