“Advent u Zajčiću”, jedinstvena blagdanska čarolija za najmlađe

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.12.2022

orasar44

U subotu 10. prosinca izvest će za njih šarmantni “Valcer cvijeća” iz blagdanskog baletnog klasika “Orašar”, a 17. prosinca odabrane dijelove predstave za djecu “Dvije tisuće četiristo sedamdeset sekundi”, ozbiljno neozbiljne ili neozbiljno ozbiljne priče o kazalištu i njegovim posebnostima.

Advent_u_Zajcicu,_vizual1-min

Rijeka - Adventsko doba u “Zajcu” uvijek je posebno čarobno, a uz naslove koji su tradicionalno na programu u predblagdanske dane, riječki je HNK ovoga prosinca pripremio i poseban program za one koji se najviše raduju božićnoj čaroliji, za najmlađe.

Tako će tijekom dva subotnja prijepodneva, 10. i 17. prosinca od 11 sati, mališani moći otkrivati kazališne čarolije Galerije “Zajc” uz stručno vodstvo. Moći će isprobati kazališne krune i šešire ili pak sjesti na prijestolje usred Šume Striborove, i još puno toga što je moguće jedino u kazalištu koje je samo po sebi čarolija i igra.

Potom će moći uživati u nastupu polaznica i polaznika dramskog i baletno-plesnog studija Riječkog kazališta mladih “Kamov”. U subotu 10. prosinca izvest će za njih šarmantni “Valcer cvijeća” iz blagdanskog baletnog klasika “Orašar”, a 17. prosinca odabrane dijelove predstave za djecu “Dvije tisuće četiristo sedamdeset sekundi”, ozbiljno neozbiljne ili neozbiljno ozbiljne priče o kazalištu i njegovim posebnostima.

Ulaznice za program „Advent u Zajčiću“ nabavite po popularnim cijenama. Obradujte svoje najmlađe originalnim blagdanskim poklonom!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...