Ana Antonova DJ godine

Autor: Ana Šumanović 03.02.2023

DJ_glazba_party Ilustracija

Žiri kojeg čini 30 novinara eminentnih domaćih medija koji prate elektroničku glazbenu scenu u dva kruga su prvo predložili pa onda nominirali te odabrali najbolje iz 2022. godine.

Rijeka/Zagreb - U zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak je održana dodjela nezavisne glazbene novinarske nagrade za elektroničku glazbu, Elector. Dodjelu je vodila a Ida Prester, dok su poznata imena domaće elektroničke scene dodjeljivali statue Electora dobitnicima. Žiri kojeg čini 30 novinara eminentnih domaćih medija koji prate elektroničku glazbenu scenu u dva kruga su prvo predložili pa onda nominirali te odabrali najbolje iz 2022. godine.

DJ-ica godine po izboru publike postala je Krčanka s riječkom adresom Ana Antonova, koja je prilikom dodjele izjavila: “Nominacija mi je već bila velika stvar jer kad sam vidjela imena koja su nominirana, bilo mi je užasno drago da sam među njima. Još dobiti nagradu je, ne znam evo, baš... Nisam se uopće pripremila za ove stvari.” Antonova je na sceni već 15 godina, a prvo veće priznanje stekla je 2015. pobjedom na svom debiju u Ilectricityju na newcomers natjecanju . Nakon toga kreće na uspješan i uzbudljiv put prepoznavanja, od osvajanja nagrade “Ambasador” za Damu hrvatske elektroničke glazbe, do dobivanja prilike da vodi seriju događaja pod nazivom Fitness! U klubu Crkva. Mixmag adria ju je proglasila jednom od najuspješnijih regionalnih selektorica.

Imala je brojne gaže diljem zemlje i šire, od Exita, Sea stara, Velveta, Thru the Bushes, Illectricity i drugih poznatih regionalnih festivala do raznih gaža po klubovima, a što se tiče inozemnih nastupa, imala je priliku nastupiti u Pragu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...