Autostoperi s knjigama u Gradskoj knjižnici Rijeka: Tomica Kristić predstavlja "Autostopom po svijetu"

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 18.10.2022

wp-content/uploads/2019/11/gradska-knjiznica-rijeka-ogranak-trsat-4.jpg

Druga knjiga trilogije o putovanju autostopom od Hrvatske do Novog Zelanda, koje je trajalo četiri godine i protezalo se kroz 25 država, putopisac Tomica Kristić pričom nas vodi u veliki broj tropskih zemalja Jugoistočne Azije

Rijeka - U srijedu 19. listopada u 18 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka očekuje vas susret s putopiscem Tomicom Kristićem.

Druga knjiga trilogije o putovanju autostopom od Hrvatske do Novog Zelanda, koje je trajalo četiri godine i protezalo se kroz 25 država, putopisac Tomica Kristić pričom nas vodi u veliki broj tropskih zemalja Jugoistočne Azije, kao što su Vijetnam, Laos, Tajland, Malezija, Indonezija, Filipini, Istočni Timor… ali i na dalek kontinent, Australiju.

Autor vrluda prostorima i različitim društvenim slojevima u kojem puno više životnosti i smisla nalazi u slamovima, prašnjavim cestama, ilegalnim radnim logorima i neoskvrnutim predjelima nego li u onome što bi se moglo nazvati uobičajenom standardom vizijom materijalizmom zarobljena zapadnjačkog uma.

Prijave na program zbog ograničenog broja mjesta primaju se na mail prijave.programi@gkri.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...