Azura “Summer Terrace Opening” uz R'n'B EXCLUSIVE party

Autor: Portal Torpedo 13.06.2024

azura_lounge Foto: ilustracija

Večer zagrijava DJ Shaanti iz Rijeke.

Rijeka - Poznati riječki party brend R’n’B EXCLUSIVE koji od 2009. godine za-bavlja publiku u brojnim klubovima i festivalima diljem Hrvatske se nakon duže pauze vraća na terasu Azura Eat & Lounge smještenu na 1. katu robne kuće RI.

Brojni gosti i uzvanici će tako ove subote, 15. lipnja opet moći uživati vrhunskoj glazbi i klupskoj atmosferi na terasi Azure s koje se pruža pogled na more i riječku luku.

- Azura “Summer Terrace Opening” ove subote u režiji RnB EXCLUSIVE provodi vas kroz glazbeni vremeplov R’n’B, Reggaeton, Hip Hop, Afrobeat i Trap glazbe za koju je zadužen poseban gost, legendarni DJ Sheko iz Zagreba koji je ujedno rezident kluba Papaya (Zrće) i dugogodišnji predvodnik RnB i Hip Hop žanra u Hrvatskoj, poručuju organizatori.

- Večer zagrijava DJ Shaanti iz Rijeke koji će vas uvesti u novi “EXCLUSIVE R’n’B PERFORMANCE”, energični plesno scenski nastup profesionalnih plesačica i talenta koji će dodatno zapaliti atmosferu u Azuri. Ekipi će se na bini pridružiti i posebne gošće iz inozemstva s nastupom iznenađenja. Sastavni dio ove urbane noći u Azuri bit će prekrasni modeli RnB Honeys koje će smjestit goste i dodatno podignuti uslugu i zabavu na višu razinu, nastavljaju dalje.

- Ovaj popularni party brend koji je zabavljao brojne generacije te koji je svoja gostovanja proširio i izvan granica Hrvatske na gradove kao što su Zurich, Prag i Beč te koji je ugostio brojne izvođače, DJ-eve i plesače iz regije i inozemstva, a ujedno i stekao velik broj fanova i ljubitelja R’n’B, Hip Hop i Urban kulture, ove subote garantira nezaboravan provod u Azuri, zaključuju organizatori.

R’n’B EXCLUSIVE party počinje u 22:00 sata i traje do 4:00 ujutro, a ulaz je besplatan. Rezervacije stolova moguće su na broj 0998339535.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...