Bruno Mičetić ove subote nastupa u riječkom HKD-u

Autor: Marina Pauletić 18.10.2022

bruno_micetic-18750

Glazbenik će predstaviti novi projekt naziva „Guitars’ Dialogue”, dok je ulaz za polaznike glazbenih škola besplatan!

RIJEKA - Priznati riječki jazz gitarist, kompozitor i aranžer održat će svoj samostalni koncert u dvorani Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u subotu, 22. listopada s početkom u 20 sati. Glazbenik će premijerno predstaviti svoj novi projekt pod nazivom: „Guitars’ Dialogue”.

-„Guitars’ Dialogue” je moj najnoviji projekt u kojem pokušavam spojiti dvije gitare i različite stilove u jedan potpuno novi glazbeni izričaj. Oduvijek sam tražio nove izazove pa je akustična gitara s otvorenim štimovima bila idealna prilika za jednu novu priču. Također, poseban je osjećaj kada si potpuno sam na bini i zapravo je vrlo izazovno. Ove skladbe premijerno ću izvesti u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku i nadam se da će se svidjeti publici, koja će ih uskoro moći poslušati i na albumu koji bi trebao biti objavljen do kraja godine. Jako se veselim nastupu u svojem rodnom gradu i sve pozivam na koncert u HKD-u na Sušaku 22. listopada, kazao je Mičević.

Bruno Mičetić poznati je riječki jazz gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera te brojna studijska izdanja i suradnje s eminentnim glazbenicima iz cijele regije. „Phantom Whisper”, „Fat Manager”, „Dates”, „Keops”, „Pred lice sudbini”, „Beauty Of Your Soul”, „Capturing the moment” i „Road to perdition” samo su neki od albuma na kojima se vidi njegova širina i veliki potencijal koji su mu osigurali visoko mjesto na domaćoj jazz sceni, ali i šire.

Ulaznice su u prodaji putem sustava mojekarte.hr, dok je ulaz za polaznike glazbenih škola besplatan!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...