Carneval sensation rooftop party: Zabava u noći uoči karnevala na krovu Astronomskog centra

Autor: Jasmina Salamun 06.06.2022

pexels- DJ party

Party je zamišljen u dva dijela kao "Open Air" i "After Hours." "Open Air" počinje u 17 sati u Galileo baru na terasi krova riječkog astronomskog centra i traje do 22 sata.

Rijeka - Underground music i Aduros pozivaju sve ljubitelje partya i elektroničke glazbe na "CARNEVAL SENSATION rooftop party" koji će se održati u petak 17. lipnja kao uvod u najluđi dan u godini - dan Riječkog karnevala. Vrhunska atmosfera, dašak meksičkog Tuluma i rasplesane Ibize, renomirani DJi "Live Ibiza radija" te resident DJ "Mia" bara iz Tuluma i domaće DJ snage pružit će posjetiteljima nezaboravan provod.

Party je zamišljen u dva dijela kao "Open Air" i "After Hours." "Open Air" počinje u 17 sati u Galileo baru na terasi krova riječkog astronomskog centra i traje do 22 sata. Line up čine DJ Element, Whitney, Blue and Smallz i Sam Sparacio kao poseban gost.

Nakon toga party se od ponoći nastavlja u centru grada Rijeke u Filodrammatici i trajat će do ranih jutranjih sati. Na "After hours" nastupaju Blue and Smallz, Occko i JKBC.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio.

Program će biti sniman i prenošen na Live Ibiza Radio i JKBC music Twitch kanalu (www.twitch.tv/jkbc_music). Svojim dolaskom pristajete na mogućnost da budete snimljeni i prisutni na isječcima snimaka iz programa. Za vizualne efekte pobrinuti će se UndergroundMusic.

"Ljeto nam je pred vratima stoga obucite se kratko i po volji zamaškarajte slatko. Pridružite nam se i rasplešite se uz zalazak sunca na partyu koji nas vodi u dugo toplo ljeto", pozivaju organizatori CARNEVAL SENSATION rooftop partya.

carneval roof party