Corona & Rimski ove subote u Azura Clubu

Autor: Sanja Tumara 17.05.2024

corona_i_rimski_reperi

Corona i Rimski ruše sve granice kada je muzika u pitanju te su svoju glazbenu slavu osim svojim pjesmama, proširili i na cijelu glazbenu produkciju te pisanje i snimanje pjesama za brojne poznate izvođače.

Rijeka – Najavljuju ih kao „jedan od najpopularnijih rep dvojaca u regiji“. Kažu da su im neki od najvećih hitova „Izvini mama“, „Crni Mercedes ft. Rasta“, „Galerija“, „Picasso Flow“, „Zero“, „Sicilija“, „Crne kiše“, „U dimu“, „Gad“. Oni su Corona & Rimski i ove subote nastupaju u Azura Clubu.

„Definitivno jedan od najboljih koncerata koji je održan prošle godine, na odabir publike Corona & Rimski se vraćaju sa novim hitovima na binu Azura Cluba te garantiraju još bolji show ove subote u Rijeci“, najavljuju organizatori iz Balance Entertainmenta.

„Corona i Rimski ruše sve granice kada je muzika u pitanju te su svoju glazbenu slavu osim svojim pjesmama, proširili i na cijelu glazbenu produkciju te pisanje i snimanje pjesama za brojne poznate izvođače kako što su Tanja Savić, Ana Kokić, Emina Jahović i brojni drugi. Mnogobrojnu publiku zagrijat će poznati riječki Dj Politix sa najboljim Balkan Clubbingom“, kažu organizatori.

Ulaznica je 12,00 eura u pretprodaji i 16,00 eura na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti svakim danom u Azura Loungeu, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri). Ili na stranici Entrio.hr. Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22.30 sata.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...