Crnohumorni stand up show na Sušaku

Autor: Ana Šumanović 08.02.2023

wp-content/uploads/2020/06/stolice-kino-kazali%C5%A1te.jpgIlustracija

"Back2Black" je crnohumorni stand-up show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći


Rijeka - Svi ljubitelji crnog humora u Rijeci konačno dolaze na svoje jer u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u goste stižu komičari SplickeScene Ivica Lazaneo i Josip Škiljo sa svojim tematskim showom koji će se održati 10. veljače u 20 sati.

Splicka Scena već je dobro poznata riječkoj publici, a dvoranu HKD-a svaki put ispuni. Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv iz Splita. Preko 200.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal Stand-up po splicki na YouTubeu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire.

"Back2Black" je crnohumorni stand-up show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Lazaneo i Škiljo nemaju takvih problema. Za njih su granice dobrog ukusa, kažu, kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi... Prati ih izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!". Crnilo isijava sa pozornice kroz sat i pol tabu tema iz humoristične perspektive.

Ulaznice po cijeni od €9,50 (71,58 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji). Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...