ODGOĐENO ZA NEDJELJU Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja: Koncert uz povratak u zlatno doba glamura

Autor: Andrea Načinović 05.07.2022

wp-content/uploads/2021/02/marko-tolja-valentinovo-opatija-gervais-2021-13.jpg

Zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika koncert Marka Tolje, koji se trebao održati u četvrtak 7.7. na Trgu Crekvina u Kastvu, odgođen je za nedjelju 10.07. od 21:30.

Kastav – Zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika koncert Marka Tolje, koji se trebao održati u četvrtak 7.7. na Trgu Crekvina u Kastvu, odgođen je za nedjelju 10.07. od 21:30 sati. Koncert pod nazivom Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja vratit će nas u zlatno doba galmura uz pjesme Fly me to the moon, My way, Strangers in the night, That’s life.

Marko Tolja, jedan od naših najboljih vokala višestruki je dobitnik nagrade Porin. Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu te ga mnogi nazivaju i hrvatskim Frank Sinatrom što je bio povod za program koji će izvesti u četvrtak.

Uz svoj fantastičan septet vrhunskih glazbenika (Ivan Popeskić, Henry Radanović, Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Antonio Geček, Oliver Ereš i Marin Ferketin), stvorit će večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.

Ulaznice možete kupiti u festivalskom uredu naTrgu Matka Laginje 5 u Kastvu svakim danom od 18 do 21 sati, putem portala www.mojekarte.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:
KD Kostrena/ Žuknica 1b/ Kostrena
New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji
Istra sport d.o.o. / Marsovo polje 8 / Pula
Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka
Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV. kat / Trg Ivana Koblera 1 / Rijeka
Dallas Records Rijeka / Splitska 2a / Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...