Donatorski koncert Udruge Srce za nju povodom Valentinova: "Gitara i balet ljubavi"

Autor: Tara Tomić 06.02.2024

Frano_Zivkovic

Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Udruge "Srce za nju"

Rijeka - 12.veljače u HKD-u na Sušaku u 19 sati povodom Valentinova održat će se donatorski koncert "Gitara i balet ljubavi" koji organizira Udruga Srce za nju.
Nastupaju Frano Živković mladi virtuoz iz Rijeke koji na scenu donosi nevjerojatnu dozu strasti i talenta te učenici Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica. Njihova izvedba predstavlja spoj mladosti, strasti i umjetničkog izraza te pruža priliku da zajedno uživamo u ljepoti pokreta i zvuka.
Franina glazba nije samo glazba, to je putovanje kroz raskoš zvukova na jednom instrumentu. U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Frano Živković će vas povesti na
jedinstvenu glazbenu avanturu. Na repertoaru su ljubavne skladbe, oblikovane u originalne
aranžmane, kao i dio emotivnog autorskog repertoara koje će stvoriti nezaboravan doživljaj.
Franinoj glazbenoj čaroliji pridružit će se učenici svih uzrasta i razreda iz oba smjera Osnovne
škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica stvarajući kolaž plesnih emocija i izraza.Očekuje vas pravo Vizualno i auditivno iskustvo, gdje će plesne kreacije učenika i njihovih predanih profesora biti izvedene uz glazbene uspješnice iz svijeta filma, baleta i glazbenih hitova.

Ne propustite ovu čaroliju za cijelu obitelj, zagrijte si srca i svi zajedno proslavimo ljubav i dobrotu pomažući bolesnim ženama.Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Udruge "Srce za nju" koja je najpoznatija po projektu
besplatnog prijevoza žena koje boluju od kroničnih životno ugrožavajućih bolesti od kuće do liječnika.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...