Dramski studio Pontes kreće s upisima!

Autor: Marina Pauletić 18.09.2023

dramski_studio_pontes

Okupili su različite kazališne umjetnice i umjetnike iz Hrvatske i inozemstva te pripremili bogat program za sezonu 2023/2024!

Rijeka - Dramski studio Pontes napokon kreće s radom i upisuje svoju prvu generaciju polaznika koji će pohađati dramsku radionicu u novoj školskoj/akademskoj godini! Upisi traju do kraja rujna, a program kreće 2. listopada, odnosno prema rasporedu u prvom tjednu 10. mjeseca. Pontes se nalazi u samom centru Rijeke, na adresi Šime Ljubića 12. Radionice će se održavati radnim danom u popodnevnim i večernjim terminima, a povremeno i subotom u jutarnjim satima.
Dramski studio otvara svoja vrata djeci predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, ali i odraslima.

Okupili su različite kazališne umjetnice i umjetnike iz Hrvatske i inozemstva te pripremili bogat program za sezonu 2023/2024! Učit će surađivati s drugima, poboljšavati fizičku koordinaciju, vježbati glas, govor, scenski pokret, razvijati maštu, suosjećanje, samopoštovanje, samodisciplinu i kritičko mišljenje. Osim redovnog dramskog programa i rada na godišnjem kazališnom projektu, provodit će i različite dodatne edukacije: u području dramskog pisma, glazbe, psihodrame, radio drame, scenografije i kostimografije.

„Godinu će završiti završnom kazališnom produkcijom čija je premijera planirana za početak svibnja, ali će i tijekom godine imati prilike nastupati i vježbati nastup pred publikom. U studenom počinje i ciklus gostujućih radionica i predavanja, a koje će polaznici dramskog studija imati priliku pohađati. Sve zainteresirane molimo da ispune upisnicu, a više informacija mogu dobiti i na broju 099 754 0779!“, poručili su iz Dramskog studija Pontes.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...