Druga noć na mjesečini Kantride

Autor: Sanja Tumara 03.08.2022

dredlocksi_na_mjesechini_-_morski_vuk_-_kantirda

Dreadlocksi na mjesečini #2 donosi dub i reggae ritmove, a održat će se u četvrtak 4. kolovoza od 19 do 2 sata u beach baru Morski Vuk na plaži Ploče na Kantrida. Ekipa Worries in the dance sastoji se od 3 selektora/ice, a to su Lorens, Euripid i Ras Padsystema.

RIJEKA – Dreadlocksi na mjesečini #2, druga noć na mjesečini, održat će se u četvrtak, 4. kolovoza od 19 do 2 sata u beach baru Morski vuk na plaži Ploče na Kantrida. Organizatori, Ljeto na Kantridi 2022. i Novi turizam d.o.o. pozivaju sve na Kantridu uz napomenu da je ulaz besplatan.
Dreadlocksi na mjesečini #2 ovog puta su u kvarnerskom tonu, a nakon 3 godine vladanja eterom, Worries in the dance, ekipa putuje na plažu ispod bazena i donosi dub i reggae ritmove u beach bar Morski vuk! Worries in the dance je emisija Radio Rože posvećena dub i reggae glazbi te soundsystem kulturi, a fokus redovito stavlja na domaću i regionalnu scenu, njene aktere, sessione i festivale. Ekipa Worries in the dance sastoji se od 3 selektora/ice, a to su Lorens, Euripid i Ras Padsystema.
Lorens je dugi niz godina bila redoviti posjetitelj plesnih podija raznih partyja, no tek je krajem 2011. godine odlučila upisati Spiritovu DJ radionicu kako bi naučila osnovne tehnike miksanja i povezala se s ekipom koja ima slične interese. Početkom 2015 godine pridružuje se kolektivu Innerspace, na inicijativu prijatelja, producenta i dj-a Samo Tako. Osim glazbom, bavi se grafičkim dizajnom i šivanjem torbica i modnih dodataka za vlastiti brend Pera Virens. Najčešće kombinira različite žanrove, s velikom sklonošću prema trakama duboke i mračne atmosfere.
Euripid je mali pomoćnik i selektor Worries In The Dance emisije te selektor u hakirajućem kolektivu S.o.U.N.d. (silujobilnouhonekadrhti) na Radio Roži. Kao roots provider i zaljubljenik u soundsystem kulturu uvijek je spreman finim odabirom pokazati i dokazati zašto svi obožavamo korijenje!
Pokretač Worries in the dance priče Ras Padsystema prati domaću i regionalnu scenu od 2009. putem Reggae Hr-a (2009. -2022.) i Radio Sove (2012. -2015.), a potpunu afirmaciju postiže kroz emisiju Worries in the dance (2019. do danas), kojom se postavlja, odmah iza Reggae Hr-a, kao čvrsti support domaće scene. Prije dvije godine se ohrabruje i konačno kreće u selektorske vode te bilježi nastupe na Escape the city festivalu, Harteri, Trku u šumu, Zion Boška festivalu...

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...