[FOTO] Kazalište Moruzgva kastavskoj publici predstavilo predstavu Ništa im neće bit’

Autor: Sanja Tumara 07.07.2024

predstava_kkl_kazaliste_moruzgva__8_

Ecija Ojdanić i Frano Mašković razotkrivaju tajne obiteljskog života i donose smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje iznose niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

Kastav – Duhovito i dirljivo, tako je bilo sinoć na Crekvini, uz Eciju Ojdanić i Franu Maškovića s predstavom Ništa im neće bit’.

Ovaj dvojac Kazalište Moruzgva svojom je predstavom naveo sinoćnje posjetitelje u Kastvu na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Autorica teksta je majstorica kratke proze Tanje Mravak, dok je za adaptaciju i režiju „zadužena“ Tamara Damjanović.

predstava_kkl_kazaliste_moruzgva__3_

Predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te je pred gledatelje iznijela niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati. Komični trenutci i kemija između Ecije Ojdanić i Frane Mašković.

Emocije, sukobi, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu, sve su to iznijeli na kastavskim daskama koje život znače.

predstava_kkl_kazaliste_moruzgva__7_

Umjetnička organizacija Kazalište Moruzgva s radom je započela 2007. godine, pod nazivom Klub kulture, a 2011. godine mijenja ime u današnje. Pokretačica i osnivačica Kazališta Moruzgva priznata je i poznata glumica Ecija Ojdanić, diplomirana glumica zagrebačke Akademije dramske umjetnosti, koja je u dosadašnjem radu ostvarila brojne kazališne, filmske i televizijske uloge.

Misija Kazališta Moruzgva jest okupiti sve one koji u umjetnosti vide mogućnost poboljšanja svijeta koji nas okružuje te javnim djelovanjem mijenjati sliku društva nabolje. U posljednjih nekoliko godina Kazalište Moruzgva naraslo je u jedno od najvažnijih dionika kulture u Zagrebu i u Hrvatskoj, ali i šire u inozemstvu, profiliralo se na tržištu te postalo najbrže rastućim nezavisnim kazalištem. Uspjelo se održati i povećati kvalitetu predstava iz godine u godinu te se pozicioniralo kao nezaobilazan čimbenik nezavisne kulturne scene u Hrvatskoj.

pocket icon

Kazalište Moruzgva kastavskoj publici predstavila predstavu Ništa im neće bit’

Više sa portala torpedo.media ...