[FOTO] Knjiga "Kvarnerski otoci pješice i biciklom" predstavljena u trsatskom ogranku Gradske knjižnice Rijeka

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 01.12.2022

predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__3_

Nakon knjiga "Starim cestama do mora", "Starim cestama preko Velebita", te "Kratke šetnje u prošlost" dvojac je posljednju svoju knjigu posvetio kvarnerskim otocima.

predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__4_

Rijeka - U trsatskom ogranku Gradske knjižnice Rijeka predstavljena je knjiga "Kvarnerski otoci pješice i biciklom" Lare Černicki i Staše Forenbahera. Nakon knjiga "Starim cestama do mora", "Starim cestama preko Velebita", te "Kratke šetnje u prošlost" dvojac je posljednju svoju knjigu posvetio kvarnerskim otocima.

Riječ je o knjizi koja u svakom od svoja četiri poglavlja govori o jednom od četiri velika kvarnerska otoka – Krku, Cresu, Lošinju i Rabu. U poglavlje o Krku uključen je i nenaseljeni otok Prvić, dok poglavlje o Lošinju obuhvaća i otočiće lošinjskog arhipelaga: Ilovik sa Svetim Petrom, Susak i Unije.

predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__5_

Knjiga je namijenjena hodačima i biciklistima rekreativcima umjerenih ambicija, ljubiteljima čarobne prirode i znatiželjnicima željnim istraživanja tragova prošlosti koje su za sobom ostavili ljudi koji su tisućljećima oblikovali kulturni krajolik kvarnerskih otoka.

predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__6_
predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__2_
predstavljanje_knjige_kvarnerski_otoci_pjeske_biciklom__1_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...