[FOTO] Nika Turković oduševila mnogobrojnu publiku u Pogonu kulture

Autor: Nikola Cvjetović 19.05.2024

nika_turkovic2024_pogon_kulture__13_

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo u Pogonu kulture.

Rijeka - Nika Turković i njezin bend, nošeni na krilima velikog uspjeha singlova "Mogu i sama" i "Ima smisla", održali su koncert u Pogonu kulture pred mnogobrojnom riječkom publikom koja je uživala u pjesmi i plesu, ali i odličnoj atmosferi riječke noći u kojoj je pjevačica izvela i neke svoje "nove stvari".

Naime, deset mjeseci nakon prepunog koncerta na Trsatskoj gradini Nika je ponovo zasvirala za riječke fanove. U tih manje od godinu dana njezin debitantski album „11“ dva puta je zasjeo na vrh najprodavanijih u Hrvatskoj, ali i zatvorio svoj krug. Nika ga je nastavila singlom „Ima smisla“ koji je obilježio protekle mjesece uhvativši i nominaciju za Cesaricu za hit prosinca.
Riječka publika imat će tako priliku još jednom proći kroz sve pjesme s hvaljenog i prodavanog prvijenca, kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“ ili „Dok nas nema“ koje su samo na Spotifyju i You Tubeu preslušane i pregledane više od 5 milijuna puta. Riječka publika premijerno će čuti i „Ima smisla“ koja je, kao autorski dupli pas Nike i Ivana Pešuta nastala upravo u Rijeci.

- Rijeka je moj drugi dom već nekoliko godina, čak i prvi kad pričamo o glazbi, s obzirom da se upravo ovdje snima i završava svaka pjesma. Prošle godine sam prvi put imala priliku samostalno svirati pred riječkom publikom i bilo mi je prekrasno, tako da se posebno veselim da i ovu ‘sezonu’ otvaramo upravo s Rijekom, poručila je Nika.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo u Pogonu kulture.
pocket icon

Nika Turković u Pogonu kulutre

Više sa portala torpedo.media ...