[FOTO] Predstavom od 'Od muhe do slona' nastavljen festival TranziT

Autor: Nikola Cvjetović 23.09.2022

od_muhe_do_slona_trafik__11_

Fotogaleriju s predstave pogledajte u nastavku...

od_muhe_do_slona_trafik__6_

Rijeka - Suvremena i interaktivna plesna predstava 'Od muhe do slona' koja se događa u razini dječjih očiju razveselila je brojne mališane u riječkom HKD-u na Sušaku. Predstava je održana u okviru trećeg izdanja festivala TranziT, europskog festivala suvremenih kazališnih praksi te je mališanima donijela priču o svakodnevnim životnim čudesima koje možemo naći u najobičnijim sitnicama, ali i progovorila o malim ljudima u velikom gradu, o uklapanju, pripadanju, samostalnosti i samopouzdanju.

od_muhe_do_slona_trafik__6_

Za koncept i režiju zaslužni su Sanja i Till Frühwald, za izvedbu su zaduženi Sunčica Bandić, Marko Gašparović i Linda Tarnovski, glazbu potpisuje Damir Šimunović, kostimografiju i scenografiju Zdravka Ivandija Kirigin, a video Davor Konjikušić.

Podsjetimo, TranziT – europski festival suvremenih kazališnih praksi promovira europske i domaće nezavisne izvedbene umjetnike i mala nezavisna kazališta koja predstavljaju izvaninstitucionalni marginalizirani kulturni i umjetnički sektor, dok programski donosi radove koji su u sinkronicitetu sa suvremenom publikom te društvenim i tehnološkim kontekstom.

Predstavom od 'Od muhe do slona' nastavljen festival TranziT