[FOTO] RInkluzija projekt bend i finsko-indijski duo Charlotte Kerbs i Sanjaya Khana na drugoj večeri Porto Etno festivala

Autor: Marina Pauletić 03.06.2023

porto_etno_festival

RInkluzija projekt bend svira fuziju romske tradicionalne glazbe i raznih popularnih glazbenih pravaca.

Rijeka - Porto Etno festival nastavio se sinoć nastupom RInkluzija projekt benda i finsko-indijskog dua Charlotte Kerbs i Sanjaya Khana. Koncert je bio poklon izvođača publici pa je time bio i besplatan.

RInkluzija projekt bend svira fuziju romske tradicionalne glazbe i raznih popularnih glazbenih pravaca, a nastao je iz projekta koji provodi Udruga Ri Rock s Udrugom RoMorčić i Domom za odgoj djece i mladeži Rijeka. U bendu je aktivno devetero djece i mladih, šestero mentora, a nastupima priključuje i troje profesionalnih glazbenika.

Finkinja Charlotta Kerbs i Indijac Sanjay Khan, inspirirani glazbom i kulturom onog drugog, spajaju finsku i nordijsku glazbenu tradiciju s tradicionalnom i klasičnom glazbom iz Indije.

Danas za sve ljubitelje gastronomije slijedi prava fešta, odnosno gastro fešta, potom folklorni program predstavnika manjina, a navečer nastupaju Maya Kamaty, N.O.H.A. i DJ-ica Ana Antonova.

Više u našoj foto galeriji.

pocket icon

RInkluzija projekt bend i finsko-indijski duo Charlotte Kerbs i Sanjaya Khana na drugoj večeri Porto etno festivala

Više sa portala torpedo.media ...