[FOTO] The Siids u sjajnoj atmosferi Pogona kulture predstavili novi album 'II'

Autor: Nikola Cvjetović 17.03.2024

siids_pogon_kulture_2024

Album „I I“ njihova je vizija glazbe koju dosljedno i bez ustupaka stvaraju još od zajedničkog im rada u bendu Morso.

siids_stereo_dvorana_rijeka__7_

Rijeka - Koncertna promocija drugog albuma riječkog electro-rock banda The Siids pod nazivom "II" održana je sinoć u Pogonu kulture. U sjajnoj atmosferi punog Pogona, kreativni riječki dvojac Darko Terlević i Stanislav Grdaković riječkoj publici predstavio je svoj novi album, ali i prvijenac Brutalist koji je objavljen u jeku pandemije. Kolekcija od 11 pjesama koje demonstriraju širok spektar kreativnosti ovog riječkog dvojca svakom numerom slušatelje vode kroz živopisni glazbeni pejzaž koji otkriva različite slojeve njihovog zvuka.

'Divine Comedy', 'We’ll Wait For It', 'Morning Light', 'Grace of Nights', 'Moments of Laughing' dok im se tijekom izvedbe pjesme 'Freedom' na pozornici pridružio suradnik Marko Rogić iz White on White.

siids_stereo_dvorana_rijeka__6_

Podsjetimo, jedna od najznačajnijih karakteristika novog studijskog izdanja jest njegova sposobnost da se svakim novim slušanjem otkriva na novi način. THE SIIDS su u svaku pjesmu uspjeli ugraditi brojne autorske detalje, stoga je i preporuka slušateljima da urone duboko u ovaj glazbeni svijet i istraže sve njegove nijanse i tonove. Album „I I“ njihova je vizija glazbe koju dosljedno i bez ustupaka stvaraju još od zajedničkog im rada u bendu Morso. Terlević i Grdaković zauzeli su svoje mjesto na domaćoj elektro sceni, a svakim novim projektom slušateljima uspješno prenose strast i energiju kojom su ga i stvorili. Stoga ne propustite priliku doživjeti glazbenu magiju dvojca THE SIIDS i istražite svaki kutak ovog jedinstvenog albuma.

pocket icon

Siids oduševili Pogon kulture

Više sa portala torpedo.media ...