[FOTO] Tomislav Bralić i Klapa Intrade napunili Trsatsku gradinu do posljednjeg mjesta

Autor: Nikola Cvjetović 08.07.2023

tomislavb_bralic_intrade_rijeka__3_

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojnu publiku, a koncert je bio nabijen emocijama.

Rijeka - Petak na Gradini bio je ispunjen dalmatinskom pjesmom, a nastup Tomislava Bralića i Klape Intrade u sklopu Ljeta na Gradini bio je event koji nitko nije htio propustiti, a do zadnjeg trenutka se tražila karta više.

tomislavb_bralic_intrade_rijeka__8_

Gradina je bila prepuna, i to ne samo Riječankama i Riječanima već i gostima iz Istre, Zagreba i dalmatinskih mjesta. Na Gradini je dosegnut broj od otprilike 800 posjetitelja, a karte su bile rasprodane tjedan dana uoči koncerta.

Iako su Tomislav Bralić i klapa Intrade redoviti izvođači u Rijeci, na Trsatskom kaštelu nastupili su prije 15-tak godina. Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoćnji su koncert otvorili s pjesmom “Bilo je i vrime” , a još su otpjevali brojne svoje poznate hitove.

Zadarska klapa svojim pjesmama iznova je oduševila brojnu publiku, a koncert je bio nabijen emocijama.

tomislavb_bralic_intrade_rijeka__2_

Popularni Zadrani još su jednom potvrdili svoj status jedne od najpopularnijih klapa, ali i pokazali da ovdašnja publika voli njihovu glazbu bez obzira na godine, jer u publici su jednako bila zastupljena mlađa i starija lica.

U srpnju nas na Trsatskoj gradini očekuju još koncerti Whiteheads banda, dva dana manifestacije “U ROCK RITMU”, International Dance Party te A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI.

Foto: Ljeto na Gradini

pocket icon

Tomislav Bralić i Klapa Intrade napunili Trsatsku gradinu do posljednjeg mjesta

Više sa portala torpedo.media ...