[FOTO] White on White u Palachu predstavio svoj drugi album

Autor: Sanja Tumara 18.05.2024

white_on_white_marko_rogic_palach

White on White kreativnu petoljetku uobličuje u dvostruko vinilno izdanje pod nazivom „Gotta learn to say no". Riječ je o ukupno četrnaest pjesama, u izdanju Dallas Recordsa.

Rijeka - White on White u suradnji s Distune Promotion predstavio je koncertnu promociju svog novog albuma "Gotta learn to say no" u Palachu!

Iza pseudonima White on White krije se talentirani kantautor Marko Rogić. Svoj glazbeni put započeo je kako to i biva u krugu bliskih ljudi da bi se uz njihov "nagovor" odlučio na iskorak u javnost.

Rezultat svega je sjajan debi album „Out of Nowhere“ (Dallas Records, 2018.) od struke prihvaćenog, a potom i nagrađenog Ri Rock statuom za 2019. u kategoriji „Nova nada“.

Riječ je prvenstveno o glazbi stvaranoj po ispovjednom ključu, lirikom lišenom kočnica životnih uloga i očekivanja, koju je stilski raznovrsno i aranžmanski bogato uobličio producent i multiinstrumentalist Darko Terlević (The Siids).

Tijekom relativno dugog razdoblja od objave debitantskog albuma no, s uvijek kvalitetnim nastupima benda koji, osim Rogića čine Radoslav Tičić Paf (bas), Edin Botić (bubanj), Antonija Braut (vokal) te Darko Terlević (gitara), Marko je neprestano stvarao konture novog materijala.

Redovitim objavama novih singlova: "Mirrors“, „Happy hour“ i „Whatever it takes“ Marko zadržava prisutnost na glazbenoj sceni najavljujući skorašnji album. U cijelom tom stvaralačkom procesu poseban, ali i prirodan klik dogodio se na relaciji Rogić-Terlević.

White on White kreativnu petoljetku uobličuje u dvostruko vinilno izdanje pod nazivom „Gotta learn to say no". Riječ je o ukupno četrnaest pjesama, u izdanju za Dallas Recordsa.

white_on_white_palach_marko_rogic__20_
white_on_white_palach_marko_rogic__16_
pocket icon

Gotta Learn To Say No: White on White u Palachu predstavio svoj drugi album

Više sa portala torpedo.media ...