[FOTO/VIDEO] Aco Pejović oduševio riječku publiku u Dvorani mladosti

Autor: Portal Torpedo 03.12.2023

aco_pejovic_dvorana_mladosti_rijeka__1__01

Vrhunac večeri uslijedio je na prve taktove pjesme “Ponoć”, publici poznatoj iz filma Toma, koja broji nevjerojatnih preko 57 tisuća pregleda na YouTubeu.

Rijeka - Jedan od trenutno najpopularnijih pop-folk izvođača, Aco Pejović, pružio je nezaboravan glazbeni doživljaj riječkoj publici tijekom sinoćnjeg nastupa u Dvorani mladosti.

aco_pejovic_dvorana_mladosti_rijeka__15__01

Koncert je započeo obradom legendarnog hita Tome Zdravkovića, "Za Ljiljanu", a zatim je nastavio nizati svoje najveće hitove poput "Da si tu" i "Litar krvi”, “Godina i jače”. Vrhunac večeri uslijedio je na prve taktove pjesme “Ponoć”, publici poznatoj iz filma Toma, koja broji nevjerojatnih preko 57 tisuća pregleda na YouTubeu.

Svjetla reflektora u Dvorani mladosti ugasila su se nakon više od dva sata, ali oduševljenje i dojmovi ostat će još dugo među oduševljenim fanovima. Aco Pejović ovim nastupom još je jednom potvrdio svoj status jednog od najtraženijih izvođača na glazbenoj sceni, ostavljajući iza sebe nezaboravan glazbeni doživljaj u srcu Rijeke.

aco_pejovic_dvorana_mladosti_rijeka__12__01

Pejović je nedavno nagrađen u kategoriji regionalna zvijezda na Story Hall of Fameu, a puna dvorana i oduševljenje riječke publike samo su dodatna potvrda njegove popularnosti.

Pejović je u petak, završivši američku turneju, na kojoj je među ostalim nastupio i u New Yorku i Chicagu, sletio u Zagreb kako bi bio gost na prvom od zakazanih pet koncerata u zagrebačkoj Areni svojoj kolegici Aleksandri Prijović. Aco Pejović priprema još jedan spektakl, na samo Valentinovo, 14. veljače 2024. godine, u Areni Zagreb.

VIDEO

pocket icon

Aco Pejović raspjevao Dvoranu mladosti

Više sa portala torpedo.media ...