[FOTO/VIDEO] Beatles cover band u HKD-u na Sušaku: The Bestbeat podsjetio najveće uspješnice liverpulske četvorke

Autor: Nikola Cvjetović 01.04.2023

beast_beat_rijeka_beatles_cover_band_2023__7_

Od ranih početka slavnih 'Buba' pa sve do raskošnih kostima koje su predstavili na albumu Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band članovi benda publici su podarili izniman koncertni set

beast_beat_rijeka_beatles_cover_band_2023__30_

Rijeka - Slavna liverpulska četvorka ukazala se sinoć u HKD-u na Sušaku i vratila publiku u vrijeme dok je 'rock bio mlad'. Iako datum objave sugerira da bi ovo mogla biti prvoaprilska šala, brojni posjetitelji mogu potvrditi kako je najbolji regionalni The Beatles tribute band – The Bestbeat - zaista na premijernoj riječkoj svirci bio na visini zadatka.

beast_beat_rijeka_beatles_cover_band_2023__36_

Članovi ovog tribute benda publiku uvode u Beatles priču, ne samo glazbom, koju su izveli na istim instrumentima na kojima je originalno svirana, već i scenskim nastupom, u kojem svaki član grupe ima svoju ulogu, kostim i periku, čime vjerno prenose doživljaj originalnih Beatlesa.

beast_beat_rijeka_beatles_cover_band_2023__1_

Od ranih početka slavnih 'Buba' pa sve do raskošnih kostima koje su predstavili na albumu Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band članovi benda publici su podarili izniman koncertni set koji je zaokružen na bis zajedničkim izvođenjem kultne Hey Jude.

Što su naši reporteri zabilježili provjerite u priloženoj galeriji i video isječku...

VIDEO

pocket icon

Beatles cover band u HKD-u na Sušaku: The Bestbeat podsjetio najveće uspješnice liverpulske četvorke

Više sa portala torpedo.media ...