[FOTO/VIDEO] Bruno Mičetić predstavio 'Sonosphere' uz izvedbe kompozicija s novog albuma

Autor: Marina Pauletić 03.06.2023

Bruno_Micetic_sonosphere_rijeka_2023__20_

Veliku fotogaleriju i kratki video prilog s koncerta pogledajte u nastavku...

Rijeka – Naš poznati gitarist i skladatelj, Bruno Mičetić predstavio je jučer u „mramornoj dvorani“ Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja svoj novi album „Sonosphere“ započevši ujedno koncertnu promociju svog najnovijeg uratka.

Bruno_Micetic_sonosphere_rijeka_2023__9_

Glazbenik je tijekom večeri izveo sve kompozicije koje se nalaze u albumu, a njegov hrabri iskorak u karijeri donosi jedan sasvim novi stil u kojem Mičetić kombinira električnu i akustičnu gitaru inspiriran ljepotom našega krajolika.

- Hvala svim prijateljima koji su me podržali jučer na promociji mojeg novog albuma "Sonosphere", stvarno mi je srce puno. Hvala na prekrasnoj atmosferi i na aplauzima koje ste mi podarili. Hvala i ekipi koja mi je slala poruke u inbox a koji nisu mogli biti prisutni, baš sam presretan. Hvala Grad Rijeka i Primorsko Goranska Županija na pokroviteljstvu ovog koncerta, poručio je Mičetić.

Cijeli album snimljen je početkom ove godine u Puli, u studiju Analogic Recording Studio kod Alena Spade koji je ujedno radio i mix za najavni singl „Colours from withing“, dok master potpisuje Luka Jenuš. Spot za ovaj singl potpisuje Lemon Production te je snimljen u jednoj potpuno opuštenoj intimnoj atmosferi s naglaskom na samo sviranje i instrument.

Bruno_Micetic_sonosphere_rijeka_2023__15_

Publika će u koncertima Brune Mičetića moći uživati 25. lipnja na Trgu zahvalnosti u Puntu, 5. srpnja u Dvorcu Janković u Daruvaru, 6. srpnja na Tabor Film Festivalu u Desiniću te 24. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog (Mala Dvorana).

VIDEO

pocket icon

Bruno Mičetić predstavio 'Sonosphere' uz izvedbe kompozicija s novog albuma

Više sa portala torpedo.media ...