[FOTO/VIDEO] Klapa Kastav apsolutni pobjednici 13. Maškaranog klapskog maratona

Autor: Nikola Cvjetović 26.02.2022

muska_klapa_kastav_2022

Za sve one koji su propustili pogledati klapski maraton uživo u realizaciji Novinet.tva, snimku koncerta donosimo u nastavku teksta...

maskarani_klapski_maraton_2022_opatija__77_ klapa Skalin

Opatija - Na 13. Maškaranom klapskom maratonu održanom sinoć u opatijskoj sportskoj dvorani ''Marino Cvetković'' apsolutnu pobjedu odnesla je muška klapa Kastav s pjesmom Kastavska odiseja 3865. Žiri i Publika bila je ujednačena i u odabiru drugog i trećeg mjesta.

Na drugom mjestu zasjela je muška klapa Skalin, a na trećem ženska klapa Hreljin. Ovu posebnu večer otvorili su Brgujski zvončari, a osim već navedenih pobjednika publiku su zabavljali Vokalisti Salone iz Solina, ženska klapa Kurjože iz Splita, muška klapa Baladur iz Opatije, muška klapa Intriga iz Rijeke te muška klapa Mimoza iz Splita.

maskarani_klapski_maraton_2022_opatija__40_ Zvijezde pjevaju premijera na MKM-u

Uvijek veseli Mario Battifiaca i Dražen Turina Šajeta zabavljali su publiku u dvorani i pred malim ekranima više od dva sata jer po prvi put se Maškarani klapski maraton prenosio i online putem portala Novinet.tv koji uključuje portale Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna-magazin.net.

maskarani_klapski_maraton_2022_opatija__54_ Brgujski zvončari poslali su jasnu poruku - Stop the war!!!

Uz Nikolu Peršića, vječnog predsjednika žirija, najbolje izvođače su birali Kristina Tubić, Aleksandra Kućel Ilić, Andrej Baša, Suzi Petričić, Robert Ferlin, Slavica Mrkić Modrić, Jadranka Čubrić, Branko Uvodić, Mauro Staraj i Irena Grdinić. U revijalnom djelu pjesmom i komičarskim nastupom zabavio nas je Mario Battifiaca. Ekskluzivno je večeras s Battifiacom nastupio Robert Ferlin koje ćemo zajedno gledati u emisiji Zvijezde pjevaju.

Iza nas je još jedan Maškarani klapski maraton, a mi se veselimo 14. koji će se vjerujemo održati pred većim brojem publike i samo s maškaranim maskama.

VIDEO

pocket icon

Klapa Kastav apsolutni pobjednici 13. Maškaranog klapskog maratona

Više sa portala torpedo.media ...