[FOTO/VIDEO] Matija Cvek oduševio HKD na Sušaku sjajnom glazbenom večeri

Autor: Nikola Cvjetović 15.02.2023

matija_cvek_koncert_hkd_na_susaku_2023__3_

U nastavku donosimo fotogaleriju i video isječak s koncerta...

Rijeka - Jedan od najtraženijih hrvatskih mladih pop pjevača Matija Cvek sa svojim bendom The Funkensteins sinoć je u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održao koncert za sve zaljubljene i one koji se tako osjećaju. U prepunoj dvorani HKD-a publika je pljeskom i ovacijama pozdravljala gotov svaku pjesmu, a na set listi našle su se brojne uspješnice poput 'Nasloni se', 'Potraži me u jeseni', 'Blizu', 'Volim', 'Plaža', 'Praviš me ludim', 'Probudi se'...

matija_cvek_koncert_hkd_na_susaku_2023__1_

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni polovicom travnja 2021. izdao je svoj debitantski album „Izbirljivo i slučajno“ koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, a izvrsne recenzije glazbenih kritičara i dalje pristižu.

matija_cvek_koncert_hkd_na_susaku_2023__10_

Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon što je izdao prvi singl, pjesmu „Visine“, koja je postala veliki YouTube HIT u Hrvatskoj sa skoro 2 milijuna pregleda. Nakon „Visina“ nastavio je nizati hit do hita poput brze, pop-funk pjesme „Praviš me ludim“ koja je osvojila radijske postaje diljem Hrvatske, funk pjesma „Probudi se“ koju je napravio u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada „Ako nađem nekoga“ napisana za crtani film „Korgi“ te „Nasloni se“ suradnja s Matijom Dedićem. S pjesmom „Ptice“ osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu, a trenutni hit u suradnji s Eni Jurišić „Trebaš li me“ ne silazi s top ljestvica.

matija_cvek_koncert_hkd_na_susaku_2023__7_

Ovo je svakako njegova godina jer i dalje niže nagrade. Na nedavno održanoj svečanoj dodjeli najveće hrvatske glazbene nagrade, Porin, osvojio je dva kipića – onog za najbolji pop album te Porina za najbolju mušku izvedbu za pjesmu „Ptice“.

VIDEO

pocket icon

Matija Cvek oduševio HKD na Sušaku sjajnom glazbenom večeri

Više sa portala torpedo.media ...