[FOTO/VIDEO] Na botelu Marina održan 7. Hrvatski burlesque i cabaret festival

Autor: Marin Aničić 21.05.2023

Croatian_Burlesque_and_Cabaret_Festival_rijeka_2023__13_

Više pogledajte u našem video prilogu i saznajte iz razgovora s organizatoricom Celeste De Moriae uz atraktivne prizore samog festivala.

Croatian_Burlesque_and_Cabaret_Festival_rijeka_2023__7_

Rijeka - Na Botelu Marina publike je tijekom protekla tri dana imala prilike ući u magični svijet burlesque teatra. Naime, 7. Hrvatski Burlesque i Kabaret festival sadržavao je tri tematske večeri, a otvoren je s programom 'The Cruis of Variety'. Naši reporteri posjetili su festival i zabilježili atmosferu na programu "Boats, Sequins and Tease", dok je završna večer donijela "Mystical Creatures meets Burlesque".

Croatian_Burlesque_and_Cabaret_Festival_rijeka_2023__15_

Organizatorica festivala, umjetničkog imena Celeste De Moriae inače s Cresa, s dugogodišnjim stažom u ovom poslu kao performerica, a i organizatorica odnosno selektor ispričala nam je i približila ovu prilično nepoznatu scenu.

Nakon Rijeke, ova burlesque 'priča' koji su stigli iz cijelog svijeta (Južna Afrika, Australija, SAD, Velika Britanija te brojne zemlje Europe), se seli na Cres gdje će se od 22. do 28. svibnja odvijati Cres Fringe festival. Više pogledajte u našem video prilogu i saznajte iz razgovora s organizatoricom Celeste De Moriae uz atraktivne prizore samog festivala.

VIDEO

pocket icon

7. Hrvatski burlesque i cabaret festival na Botelu Marina

Više sa portala torpedo.media ...