[FOTO/VIDEO] Severina pokazala kako to rade velike zvijezde: Mega koncertom u Opatiji oduševila prepunu Ljetnu pozornicu

Autor: Ivana Grabar 12.08.2022

severina_ljetna_pozorinca_opatija__41_

-Opatijo, nemojte me zaboraviti, rekla je Severina prije završetka svirke...

Opatija - Slušali ili ne Severinine pjesme, pratili ili ne njen rad jednu joj stvar ne možete ne priznati, a to je činjenica da je Severina zvijezda u pravom smislu te riječi čiji koncerti, kao što je bio ovaj u Opatiji, koncert koji ostavlja bez daha!

severina_ljetna_pozorinca_opatija__24_

Severina je žena koja ne štedi na kvaliteti svojih nastupa, stoga je sinoćnji nastup na Ljetnoj pozornici pratio veliki orkestar, trubači, prateći vokali, veliki produkcijska mašinerija te zavidan scenski nastup kao i sama njena pojava, tako da joj još joj jednu stvar moramo priznati, a to je uistinu zavidan izgled žene od 50 godina kao i fantastična energija kojom zrači.

VIDEO

Severina se za koncert u Opatiji posebno potrudila, danima je održavala probe s orkestrom i trubačima, a gostovanje u Opatiji najavljivala je na svojim društvenim mrežama.
Ovaj koncert bio je spektakl u stilu prave velike zvijezde. Nekoliko dana prije koncerta Ljetna pozornica u Opatiji bila je rasprodana, a za Severinin koncert tražila se karta više.

Dupkom puna Ljetna pozornica definitivno je imala pravi koncertni spektakl nabijen dobrim ritmom i energijom s potpisom Seve nacionale. Pjevalo se i plesalo, a Seve je nizala svima dobro znane stare, kao i one novije hitove. Jednom riječju, u Opatiji je bila prava tarapana!

severina_ljetna_pozorinca_opatija__44_

-Opatijo, nemojte me zaboraviti, rekla je Severina prije kraja svirke.

Teško je uopće zaboraviti ovakav koncert, jer publika će ovu noć zasigurno još dugo pamtiti po odličnoj svirci i energiji, kao i neponovljivoj Seve, stoga aplauzi Severini i cijelom timu na fantastičnom nastupu. Sigurni smo kako niti Severina neće zaboraviti Opatiju.

Kako je bilo sinoć na Severinom koncertu pogledajte u nastavku.

VIDEO

pocket icon

Severina pokazala kako to rade velike zvijezde: Mega koncertom u Opatiji oduševila prepunu Ljetnu pozornicu

Više sa portala torpedo.media ...