[FOTO/VIDEO] Spektakl unatoč kiši: Gipsy Kings održali koncert u Opatiji!

Autor: Nikola Cvjetović 28.08.2023

gipsy_kings_opatija__6_

Unatoč nevremenu, zvuk gitara i ritam latino glazbe ispunile su dvoranu i povele prisutne na egzotično glazbeno putovanje.

Opatija - Iako je kiša skoro pomrsila planove, Opatija je večeras svjedočila nevjerojatnom glazbenom spektaklu. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo umjesto na Ljetnoj pozornici održali su koncert u dvorani Marino Cvetković. Ovaj svjetski poznati sastav, čiji zvuk kombinira rumbu, flamenco, salsu i tradicionalnu romsku glazbu, okupio je brojne obožavatelje i ljubitelje glazbe.

gipsy_kings_opatija__4_

Tonino Baliardo, virtuoz na gitari i jedan od osnivača Gipsy Kingsa, predvodio je sastav, a publika je bila oduševljena njihovim najvećim hitovima poput "Bamboleo", "Djobi Djoba" i "Volare", ali također su imali priliku čuti i pjesme s njihovog najnovijeg albuma "Renaissance".

gipsy_kings_opatija__5_

Nakon nekoliko sati neumornog sviranja, Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo završili su svoj nastup s velikim aplauzom. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo dokazali su svoju glazbenu virtuoznost i neospornu sposobnost da stvore nezaboravan doživljaj. Nakon Opatije, Gipsy Kings sele na jug gdje će 30. kolovoza otvoriti festival "S okusom soli" na splitkom Sustipanu.

VIDEO

pocket icon

Spektakl unatoč kiši: Gipsy Kings održali koncert u Opatiji!

Više sa portala torpedo.media ...