[FOTO/VIDEO] Završen 19. Čansonfest: Karla Pupis i Mauro Staraj te Robert Funčić osvojili publiku i žiri

Autor: Nikola Cvjetović 26.08.2023

Završen 19. Čansonfest Karla Pupis i Mauro Staraj te Robert Funčić osvojili publiku i žiriMauro i Karla

Djelić atmosfere donosimo u velikoj fotogaleriji i nekoliko video isječaka...

cansonfest_mauro_staraj_karla_pupis__5_

Kastav - Čakavska pjesmarica postala je bogatija za 16 pjesama koje su sinoć premijerno izvedene na pozornici kastavske Crekvine koja je uz broju publiku ispratila 19. izdanje ČAnsonfesta.

cansonfest_mauro_staraj_karla_pupis__3_ Robert Funčić

Karla Pupis i Mauro Staraj na ovogodišnjem izdanju osvojili su srca publike pjesmom 'Ni nan moglo bit' koju potpisuje Mauro Staraj. 'Rožica' Roberta Funčića napisana na klanjskom dijalektu proglašena je najboljom časnsonom, dok je Valter Milovan s pjesmom 'Kamioncin' proglašen najboljim kantautorom.

cansonfest_mauro_staraj_karla_pupis__6_ Valter Milovan

Duško Jeličić Dule primio je nagradu za najbolju interpretaciju, a Rajka Jurdana Šepić za najbolji tekst 'Stori malo mesta zame', dok je 'Nevera' koju potpisuju Astrid i Elso Kuljanić, a izvodi Karin Kuljanić proglašena 'najzavičajnijom' pjesmom.

cansonfest_mauro_staraj_karla_pupis__4_

Nagrada za najizvođeniju skladbu prošlogodišnjeg 18. ČAnsonfesta – Kastav 2022. otišla je u ruke Igoru Lesici za pjesmu 'Sunce zahaja'.

VIDEO

Uz nagrađene na 19. Čansonfestu nastupili su Hrvoje Hegedušić, Martina Majerle, Nevia Rigutto, Duo Žlahtina (Zvone Bohem i Toni Eterović), Zemir Delić, Lucija Rajnović, Francesco Squarcia, Damir Vrbljanac, Daniel Načinović, Davor Terzić i Katja Budimčić Sabljar.

VIDEO

VIDEO

VIDEO

pocket icon