Gardence Open Air party u subotu obilježava petu godišnjicu na tri pozornice i s dva poznata regionalna DJ imena

Autor: Marina Pauletić 19.06.2024

gardence_open_air

Ove subote održava se najveće događanje na riječkom području za ljubitelje elektroničke glazbe, Gardence Open Air, koji obilježava 5. obljetnicu postojanja s čak tri pozornice, a dolaze Tijana T i Ilija Rudman.

Grobnik - Posljednje četiri godine iznimno poznata svjetska DJ imena kao što su Nick Curly, Ian Pooley, Seb Zito, Gene On Earth, Marko Nastić i dr., dolaze na predivnu povijesnu lokaciju, kaštel Grada Grobnika, gdje su tisuće mladih uživali u njihovim nastupima sve do zore. Jednodnevni party pod nazivom Gardence postao je najveći riječki party house i techno glazbe koji se, sad već tradicionalno, održava krajem lipnja, odnosno u subotu, 22. lipnja.

Ovogodišnje izdanje čini bogat i raznovrstan program na čak tri pozornice, a naglasak je na house, techno i drum & bass glazbu. Najveće DJ gostovanje je svakako Tijana T, Beograđanka s berlinskom adresom koja već niz godina spada u sam vrh svjetske techno scene nastupajući na pozornicama renomiranih klubova i festivala kao što su Awakenings, Amsterdam Dance Event, Exit, Sonus i brojni drugi, a bila je i gošća na posebnom izdanju „Solomun + 1“ jednom od najvećih DJ imena današnjice, Solomunu.

tijana_press

House pozornicu predvodi prema mnogima najbolji hrvatski house producent Ilija Rudman koji je izuzetno cijenjen na svjetskoj sceni zbog brojnih zapaženih izdanja koja izbacuje već preko 20 godina, a nastupaju i brojna druga DJ imena dobro poznata hrvatskoj publici: Elena Mikac, Marin Biočić, Marcel, Recep, Božo Devčić, Bruns Lay, one n, Boogie, Introvert, Madvillains, Raul B, Rawflip, Drumfabrik Crew i Oziris.

- Na čak tri pozornice, obilježavamo pet godina plesa pod otvorenim nebom na predivnoj lokaciji kao što je frankopanski kaštel na Grobniku. Bit će to pravi mali festivalski dan DJ kulture, house, techno i drum & bass glazbe, poručuju organizatori iz Liminal i Press Play organizacija.

Ulaznice su u pretprodaji, a trenutno je cijena 12 € te se mogu pronaći u sustavu Entrio i na svim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Link na ulaznice: https://www.entrio.hr/event/gardence-2024-19039.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...