Hit komedija “Pračovjek” ponovno gostuje u Rijeci

Autor: Jasmina Salamun 17.04.2024

praccovjek_Rijeka

Predstave trenutno izvodi više od četrdeset glumaca diljem svijeta, a naš “Pračovjek” već je obišao veliki dio Hrvatske.

Rijeka - U HKD-u na Sušaku po drugi puta ove godine gostuje predstava “Pračovjek”, komedija o žensko-muškim i muško-ženskim razlikama. Komedija bez filtera, samo za odrasle 16+.

“Pračovjek” je Peđa Gvozdić, karlovački glumac, lutkar i redatelj koji kroz gotovo dvosatnu monokomediju vodi publiku kroz svoju svakodnevicu od djetinjstva, mladosti, prvih ljubavi do bračnih svađa i problema s kojima se svatko može poistovjetiti, a sve na opušten i humorističan način kroz stalnu interakciju s publikom. "Pračovjek" nudi odgovore na vječni rat spolova - stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Predstava je rađena prema svjetskom kazališnom hitu Roba Beckera - “Defending the Caveman”, najdugovječnijem one man showu na Broadwayu. Predstave trenutno izvodi više od četrdeset glumaca diljem svijeta, a naš “Pračovjek” već je obišao veliki dio Hrvatske.

“Nakon što je napunio HKD prvi put, “Pračovjek” se vraća na mjesto zločina s novim dozama humora. Ako ste mladi par, ako ste stari par, ako ste bivši ili budući par ili jednostavno ako nemate para onda je ovo komedija za vas! Hrvatski “Pračovjek” Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo… - stoji u pozivnici za predstavu.

Predstava će se održati u subotu 20. travnja s početkom u 20 sati i preporuka je svima koji se žele zabaviti, opustiti i nasmijati. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava mojekarte.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...