HNK Ivan pl. Zajc: Počeli upisi u baletno-plesni studio i baletnu početnicu za odrasle

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.09.2022

Baletna_skola__2_

Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi Irina Köteles i Andrei Köteles, a tijekom godine bit će održan i niz dodatnih masterclassova!

Rijeka - Počeli su upisi u baletno-plesni studio Riječkog kazališta mladih Kamov pri HNK Ivana pl. Zajca! A s radom nastavlja i baletna početnica za mlade i odrasle! Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi Irina Köteles i Andrei Köteles, a tijekom godine bit će održan i niz dodatnih masterclassova.

Baletno-plesni studio prošle je godine pokrenuo baletnu početnicu (15+) namijenjenu mladima i odraslima - početnicima bez prethodnog plesnog iskustva, rekreativcima koji žele doživjeti svoje prvo „baletno iskustvo” u sigurnom okruženju punom podrške! Program je osmišljen tako da se polaznice i polaznike polako i metodično uvede u osnove klasičnog baleta.

Već nakon probnog sata polaznici napuštaju sve predrasude koje su imali: svatko se amaterski može baviti baletom i u tome uživati, osvijestiti svoje tijelo i podići samopouzdanje, a kontinuiranim radom i trudom, mogu se savladati osnove baleta bez obzira na godine i kondiciju! Osim sudjelovanja u redovnim baletnim radionicama, svi će polaznici imati priliku pratiti i sve predstave baletnog ansambla. Prijave traju do 10. listopada!

Prijaviti se možete ispunjavanjem upisnice na web stranici Riječkog kazališta mladih „Kamov“: www.rkm-kamov.com. Više informacija možete dobiti putem e-maila: kamov@hnk-zajc.hr i na broju 099 702 23 61.

Baletna_skola__1_
Više sa portala torpedo.media ...